Cégem legtökéletesebb segítői

Egyéni vállalkozóként az ember hihetetlen szabadságot élvez rengeteg olyan dologgal kapcsolatosan, amivel szemben egy munkavállaló esélytelen küzdelmet folytat. Például magam alakítom a szabadságaimat, és persze az ebédidő is mindig úgy alakul ahogy én szeretném, nap közben úgy osztom be az időmet ahogy akarom és nem mellesleg úgy csinálom a feladatomat ahogyan a legjobbnak gondolom, nem kell senki velem ellentétet véleményét vagy gondolatait követnem, ami nekem hihetetlen fontos volt már az elmúlt időszakban. Rengetegszer lett ugyanis a főnököm véleményének eredménye egy minőségtelen és hibás szolgáltatás, amivel kapcsolatosan én már nagyon rosszul éreztem magam sajnos.

Most azonban ez a szabadság már megvan számomra, ezzel együtt azonban persze a felelősség, a nyomás és a stressz is sokkal nagyobb, hiszen így már minden tőlem függ, tetszik vagy sem. Ha nem keresem az ügyfeleket, akkor nem találnak meg, ha nem költök marketingre és alakítom ki a stratégiát akkor nincsen, ha nem csinálom meg az időbeosztást és nem osztom jól fel a feladatokat, akkor nincsenek megoldva, egyszóval minden az én feladatom és egyben a felelősségem is, ami alapjában véve határozza meg az eredményemet is.

Hála a jó égnek az egyik legfontosabb dolgot magammal tudtam az előző munkahelyemről hozni, hiszen számomra iszonyatosan fontos, hogy az ügyfelek mindig elérjenek és mindig működjön a telefonom, még akkor is, hogy ha mondjuk baleset éri vagy javításra szorul. Nem engedhetem meg magamnak, hogy mondjuk egy napnál tovább ne érjenek el az ügyfelek, ezért szükségem volt egy olyan mobiltelefon szervíz segítségére, akik gyorsan és biztosan segítséget tudnak nyújtani, hogy ha szükségem lenne rá. A https://androidszerviz.hu/ csapat pedig pontosan ilyen, tudom, hiszen az előző munkáltatómnak is ők nyújtottak szervíz segítséget, így pedig jól ismerem az eredményeiket is. Így aztán én is csak hozzájuk fordulok és csak javasolni tudom őket bárkinek, akinek fontos a megbízható és biztonságos telefon szervíz szolgáltatás.