A tökéletes megoldás

Nem olyan régen költöztem vissza az országba, mert kiküldetésben vettem részt, hiszen az egyetem után egy nemzetközi cégnél kezdtem meg a munkát, és rövid idő után el is nyertem egy pályázati lehetőséget, ami keretében külföldön teljesítettem három évig, és a küldetés teljesítése után a budapesti központban kaptam meg egy hihetetlen jó pozíciót, ami nagy eredmény az életemben. Ahogy visszaköltöztem Pestre, nem akartam rögtön lakást venni, egyrészt azért, mert most nagyon magasak az ingatlan árak, másrészt pedig azért, mert még fogalmam sem volt, hogy milyet és hogy hol vegyek. Ennek tükrében szükségem volt egy átmeneti megoldásra, és nem szerettem volna egy teljes albérletet bérelni, inkább a kiadó szobák felé húzott a szívem. Megmondom őszintén, hogy vágytam már egy kis hazai társaságra is, hiszen azért a három év alatt a családommal és a barátaimmal tartottam a kapcsolatot, de mégsem voltam folyamatosan magyar társaságban már rég óta.

Felkerestem a kiadoszobabudapest.hu csapatát, és érdeklődtem kiado szoba 9 kerulet lehetőségek iránt, és hihetetlen gyönyörű szobákat kaptam válaszul. Már az első találkozás alkalmával tudtam, hogy ez a kis csapat fog tudni nekem tökéletes segítséget nyújtani, de azt nem gondoltam volna, hogy olyannyira jól sikerül a lakás választás és a kiadó szoba tekintetében annyira elégedett leszek, hogy nem is akarok egy ideig lakást venni. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy nagyon jó a társaság akikhez elkeveredtem a 9 kerület kiadó szoba kapcsán, hogy szinte barátokká váltunk, és jelenleg nem igazán tudom elképzelni hogy létezne olyan indok ami miatt kiköltözök tőlük.

Maximális szinten elégedett vagyok ennek a kis csapatnak a szolgáltatásával, és a kiadó szobával is, ráadásul nekem nem csak a lakhatási problémáim oldották meg, hanem hozzásegítettek egy olyan társasághoz, és ilyen formán új barátokhoz, akik körében nagyon jól érzem magam, hihetetlen jókat szórakozunk együtt, és feledhetetlen élményeket jelent ez az időszak számomra. Hálás vagyok nekik és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom őket, a szolgáltatásukat és a kiadó szobákat is, amiket kínálnak.