Jövőbeli céljaink

Ha az ember vállalkozást alapít, már rögtön az elején tisztában kell lennie azzal, hogy a valóban tartós és nagy eredmények eléréséhez elengedhetetlen a folyamatos éber figyelem, és persze a tervezés, és a tervek folyamatos felülvizsgálata és alakítása. Ezek nélkül ugyanis nem lehetséges valódi sikerek és eredmények elérése, nem beszélve a vállalati növekedésről. Ennek érdekében, én tényleg rendszeres időközönként előveszem a rövid és hosszú távra szóló terveinket, és bizony szigorú szabályok mentén, minden szubjektivitást kihagyva az elemzésből, végig is nézem, le is ellenőrzöm, és persze ha annak látom indokát, akkor át is alakítom. Hihetetlen sok múlik ezen, én már látom.

Öt év alatt eljutottunk oda, hogy a nagyon nagy válságokat és nehéz időket tartogató időszakokból is kevés veszteséggel és biztos működéssel tudtunk ennek hatására kilábalni. Most pedig már azt mondhatom, hogy ha nem is öt év alatt, de hét év elteltével eljutottunk oda, hogy egy elég nagy csapat ember számára tudunk munkát biztosítani, ráadásul elég jó fizetéssel, nagyon jó vállalati hangulattal, ami számunkra mindig nagyon fontos tényező volt, és persze biztos működéssel, ami talán manapság az egyik legfontosabb paraméter a piacon.

Most pedig, hogy már ilyen sokan alkotják a munkatársak bázisát, eljutott oda a cég, hogy szükségünk volt egy külső szakértő csapatra, akik például a kommunikációs tréning során segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy profin és magabiztosan tudjunk tovább lépdelni a siker útján. Fel is kerestük a kogwheel csapatát, akik hihetetlen profi és nagyon élvezetes tréningeket tartanak az emberek számára, akik igazán élvezik ezeket a foglalkozásokat. Még számomra is hihetetlen, de tényleg az a visszajelzés szinte mindenki részéről, hogy ez nem egy felesleges kötelező tréning, hanem nagyon sokat segít számukra a mindennapokban, és az ügyfelekkel való kapcsolattartásban. Azt gondolom, hogy még nagyon sok tréning szolgáltatását fogjuk igénybe venni a kogwheel kis csapatának, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket és a profi munkájukat egyaránt.