Az új munkahelyem legnagyobb előnyei

Amikor nem olyan régen úgy döntöttem, hogy céget váltok, ott hagyom az előző munkáltatómat és átjövök az új helyre még fogalmam sem volt, hogy mennyire jót teszek magammal. Nem csak a fizetés és a karrier lehetőségek miatt, hanem azért, mert a vállalati hangulat iszonyatosan jó. Az emberek csapatként gondolkodnak, és aki hajlandó tenni azért, hogy a vállalat teljes értékű megbecsült tagja legyen, azokat iszonyatosan segítik és szeretik is a szervezeti tagok. Tényleg úgy működnek, mint egy nagy család, akikhez tartozni így kifejezetten jó érzés és nagy lehetőség.

De miért is mondom, hogy nagy lehetőség? Egyrészt azért, mert egy ilyen összetartásban és csapatmunkában az egyéni teljesítmények rohamosan fejlődnek, vagyis egyre többet fogok tudni, egyre jobb szakemberré válok, mindezt úgy, hogy örülnek is neki a kollégák, és nem is kell gondolkodnom azon, hogy bármiért esetleg céget tudnék váltani vagy el tudnám hagyni ezt a vállalatot.

Persze nagy segítség az is, hogy folyamatos tréning sorozatokon vehetünk részt, mert az önfejlesztés és a folyamatos fejlődés és tanulás kiemelkedő célja a vállalatnak, és a kogwheel csapatával nem is kis eredménnyel tudunk részt venni ezeken a foglalkozásokon, ami mindamellett, hogy ide szeretek bejárni, talán mondhatjuk, hogy a cég legnagyobb előnyeként nevezhető meg. Imádom az itt eltöltött időt, szeretem a munkatársaimat, tudom, hogy ők is szeretnek engem, és ma már biztos vagyok benne, hogy hosszú időn keresztül fogjuk egyengetni egymás útját és ennél csakis szorosabb barátságok fognak szövődni. Kifejezetten örülök, hogy ilyen lehetőségekkel szembesültem ennél a cégnél, mert mint ahogyan a cég életében is nagyon fontos a folyamatos és jó minőségű szervezetelemzés és szervezetfejlesztés, úgy az egyének tekintetében sem mondhatjuk azt, hogy ez elenyésző fontosságú lenne.